Alarma Auto VIPER

Cea Mai Completa Gama De Alarme Auto - Consiliere Gratuita In Alegerea Sistemului Optim De Securitate Auto - Peste 50 Modele De Alarme Auto

   Prima Pagina ? Despre C-D-A

Centrul De Alarme - Sisteme Alarme Premium - Safety First !

Alarme Viper

     Anul 2010 A Debutat Cu O Noua Provocare Pentru Compania Noastra Odata Cu Lansarea Noului Concept CentrulDeAlarme.ro, Un Proiect Destinat Clientilor Nostri Care Doresc Sa Isi Echipeze Autoturismul Cu Un Sistem De Securitate.


     Consilierii De Vanzarii CentrulDeAlarme.ro Va Vor Ajuta In Alegerea Unei Solutii Optime De Securitate Pentru Masina Dvs., Plecand De La Simpla Alarma Auto Cu Telecomanda Si Mergand Pana La O Alarma Cu Raza De Actiune De 1600 Metri Care Poate Pornii Motorul Masinii La O Simpla Apasare De Buton.


     In Concept Store-ul Din Bucuresti Al Firmei Noastre, Cu Spatiu Dedicat Efectuarii Montajelor, Puteti Vizualiza / Testa / Monta Unitati Multimedia Precum Si O Gama Completa De Alarme Auto Oferite De CentrulDeAlarme.ro


     Avand Peste 7 Ani De Experienta In Domeniul Multimedia Si Securitate Auto Putem Echipa Complet Peste 100 De Modele De Masini si Peste 30 De Marci Auto De La Chevrolet Si Hyundai Pana La Marci Top Class Porche Cayenne, Mercedes Sau BMW.

Alarma Pe Cheia Masinii - Alarma Viper CAN


      Smart Drive Concept S.R.L. Este O Firma Inovativa Cu O Abordare Noua In Ceea Ce Priveste Relatia Firma-Client Si A Produselor De Inalta Clasa Care Se Perfectioneaza Continuu Si Care Vor Revolutiona Industria Automobilelor.
 
     Service-ul CentrulDeAlarme.ro Este Autorizat R.A.R. Oferind In Continuare Siguranta Garantiei Masinii Atat Pentru Client Cat Si Pentru Reprezentantele Auto Prin Utilizarea De Kit-uri Pentru Montaj Profesionale Cat Si Prin Inalta Pregatire A Echipei De Instalatori.
 
     
Garantia Oferita Pentru Alarmele Auto Este De 24 Luni, Exceptie Facand Alarmele VIPER Care Beneficiaza De Garantie Pe Viata!

     Din Dorinta De A Fi Aproape De Toti Clientii Nostrii Oferim Garantie Si Asistenta Tehnica Gratuita Pentru Toate Alarmele Auto Instalate In Service-ul Nostru Cat Si Pentru Coletele Trimise Zilnic In Toate Orasele Tarii.

Contact Service Mobil
Service Mobil AutoGadgetService Mobil AutoGadget

Contact CentrulDeAlarme

VIPER DS4+


Senzori Suplimentari Alarma Auto


Dealer Autorizat VIPER
Alarme Viper Smart Start Iphone   Alarma Viper 7901-Responder HD     Alarma Viper 1002     Alarma Viper 5101     Alarma Viper 5701-Responder LE   Alarma Auto Maat 7500 TS   Alarma Viper 5701-Responder LE     Alarma Viper 350-Responder     Alarma Viper 350 Plus     Alarma Viper 5901-Responder LC3   Alarma Pornire Android Viper Smart Start
Alarma Auto Viper Smart - Porneste Masina Din Telefon

Programul Rabla Pentru Alarme Inchidere Centralizata Masini si Autoutilitare

Contact Centrul De Alarme.ro

Bucuresti, Sector 6, Drumul S─ârii Nr. 98

Telefon Fix: 0730.560.660

Telefon Mobil: 0730.560.460

E-mail: office@centruldealarme.ro

Termeni Utilizare Site - Politica GDPR

Centru De Alarme Autorizat R.A.R.

Instalarea Alarmelor Auto In Service-ul Autorizat De Catre Registru Auto Roman
Centru Alarme Autorziat R.A.R.
Va Asigura Un Montaj Profesional
Fara Afectarea Garantiei Masinii