Alarma Auto VIPER

Cea Mai Completa Gama De Alarme Auto - Consiliere Gratuita In Alegerea Sistemului Optim De Securitate Auto - Peste 50 Modele De Alarme Auto

   Prima Pagina ? Alarme Auto

Alarme Auto Viper - Ungo - Hornet - K9 - Maat - Meta Digital

De Ce Sa Cumparam O Alarma Auto?

   Inainte De Toate, Trebuie Sa Intelegem Ce Este O Alarma Auto Si Cu Ce Ne Ajuta Acest Dispozitiv.Alarma Auto Este Un Accesoriu Auto Care Se Monteaza Intr-un Autoturism Cu Scopul De A Descuraja Furtul Acestuia Sau A Bunurilor De Valoare Aflate In Interior.

   La Ora Actuala Marea Majoritate A Masinilor Noi Sunt Dotate Cu Sisteme De Securitate Basic Inca Din Fabrica Care Nu Asigura Insa Protectia Oferita De O Alarma Auto.

   Sistemele De Fabrica Pot Oferi Cel Mult O Protectie In Cazul Furtului Prin Funtia De Key Imobilizer (Imposibilitatea De A Porni Maina Fara Cheia Originala) Insa Nu Asigura O Protectie Completa Ca Aceea A Unei Alarme Auto Dedicate Cu Functii Precum Alertarea Soferului Prin Intermediul Pagerului Sau Chiar A Telefonului Mobil In Cazul In Care Sistemul De Securitate Se Declanseaza Datorita Numerosilor Senzori Instalati In Autoturism.

 Alarme Auto VIPER

Cum Functioneaza Alarma Auto?

   Alarmele Auto Sunt Compuse Din Cateva Elemente Electronice: Centrala Auto Sau "Creierul" Acestui Sistem, Telecomenzile Pentru Armarea Si Dezarmarea Sistemelor De Alarma Auto (Care Pot Fi Simple Cu Butoane, Tip Pager Cu Dubla Comunicare Intre Masina Si Proprietar Sau Alarme Auto Cu Actionare Directa Din Cheia Originala A Masinii), O Sirena De Avertizare Cu 4, 6 Sau Mai Multe Tonuri , Contacte Dispuse In Diferite Parti Ale Masinii (Capota, Portbagaj, Portiera), Care Au Rolul De A Semnaliza Orice Incercare De Fortare A Deschiderii, Precum Si Senzorii De Avertizare.

   Alarmele Auto Sunt Dotate Standard Cu Un Senzor De Soc Care Sesizeaza Loviturile La Care Este Supus Autoturismul Si Mai Multi Senzori Optionali Pentru A Asigura O Protectie Cat Mai Completa A Masinii Dvs.

   Senzorii Optionali Sunt: Senzorul De Perimetru (Percepe Miscarea Oricarui Corp Intr-o Raza De Actiune De Pana La 1,5 M), Senzorul De Geam Spart, Senzorul Volumetric Care Deteceaza Schimbarea Volumului De Aer Din Habitat Si Senzorul Anti-tractare Care Depisteaza Daca Autoturismul A Fost Ridicat In Vederea Urcarii Acestuia Pe Platforma Sau A Tractarii.

   Pe Langa Functiile De Securiatate, O Alarma Auto Aduce Un Plus De Valoarea Autoturismului Prin Functiile De Confort Cum Ar Fi Ridicarea Automata A Geamurilor In Momentul Armarii Sistemului, Comandarea Inchiderii Centralizate De La Distanta (Sistem De Inchidere-deschidere Fara Cheie), Activarea Functiilor De Follow-Me Home (Farurile Raman Active Un Interval De Pana La 30 De Secunde Dupa Armare, Functie Foarte Utila Pe Timp De Noapte)si Modulul De Pornire A Motorului (din Exterior).

   Exista Mai Multe Tipuri De Alarme Cum Ar Fi Alarme Auto Cu Pornire Motor, Alarme Cu Telecomanda Pager, Alarme Simple si Alarme Auto Pe Cheia Masinii.

   Noua generatie de alarme auto sunt dispozitive inteligente care pot invata vibratii sau pot comunica cu telefonul utilizatorului.   

Alarme VIPER
 

   De Multe Ori Atunci Cand Afara Ploua, Tuna Sau Fulgera Se Declanseaza Alarma Pe Masina (Se Numesc Alarme False).Acest Lucru Se Intampla La Alarmele De Generatie Mai Veche. In Ziua De Azi, Alarmele Sunt Concepute Pentru A Invata Recunoasterea Diverselor Vibratii Astfel Incat Dispozitivul Va Sti Cand Sa Se Declanseze (Adica Va Sti Sa Faca Diferenta Dintre Vibratiile Produse De Un Tunet Si Incercarea Efectiva De A Sparge Masina De Catre Un Infractor). Referitor La Pornirea Motorului, Exista Un Sistem Prin Care Puteti Porni Masina Din Telecomanda Cu Scopul De A Incalzi Masina Pe Timp De Iarna Sau Pentru A Pune In Functiune Instalatia De Aer Conditionat Vara, Iar La Unele Modele Puteti Monitoriza Si Comanda Masina Direct Din Smartphone Sau Tableta.

   Cand Alegeti O Alarma Trebuie Sa Tineti Cont De Mai Multi Factori Cum Ar Fi Marca Masina Pe Care O Aveti Si Functiile Care Se Pot Aplica Modelului Dumneavoastra, De Nivelul De Protectie Pe Care Il Doriti, De Marca Alarmei, De Sensibilitatea Senzorilor, De Durabilitatea In Tip A Alarmei Si Nu In Ultimul Rand Si Foarte Important De Persoana Care O Instaleaza (Va Recomandam Sa Cumparati Alarma Auto Numai De La Firmele Specializate Pentru A Beneficia De Un Montaj Profesionist Altfel, In Caz Contrar, Puteti Avea Neplaceri Legate De Compatibilitatea Alarmei Cu Masina Dvs. Precum Si De Eficienta Sistemului De Securitate).

Viper Smart Start

Contact CentrulDeAlarme

VIPER DS4+


Senzori Suplimentari Alarma Auto


Dealer Autorizat VIPER
Alarme Viper Smart Start Iphone   Alarma Viper 7901-Responder HD     Alarma Viper 1002     Alarma Viper 5101     Alarma Viper 5701-Responder LE   Alarma Auto Maat 7500 TS   Alarma Viper 5701-Responder LE     Alarma Viper 350-Responder     Alarma Viper 350 Plus     Alarma Viper 5901-Responder LC3   Alarma Pornire Android Viper Smart Start
Alarma Auto Viper Smart - Porneste Masina Din Telefon

Programul Rabla Pentru Alarme Inchidere Centralizata Masini si Autoutilitare

Contact Centrul De Alarme.ro

Bucuresti, Sector 6, Drumul S─ârii Nr. 98

Telefon Fix: 0730.560.660

Telefon Mobil: 0730.560.460

E-mail: office@centruldealarme.ro

Termeni Utilizare Site - Politica GDPR

Centru De Alarme Autorizat R.A.R.

Instalarea Alarmelor Auto In Service-ul Autorizat De Catre Registru Auto Roman
Centru Alarme Autorziat R.A.R.
Va Asigura Un Montaj Profesional
Fara Afectarea Garantiei Masinii