Prima Pagina ? Centrul De Alarme ? C-D-A ? Alarma Auto - Pret Alarma Auto - Compara Alarme Auto - Cumpara Alarme Auto - Promotie Alarma Auto

Pret Alarma Auto - Ghid Alarma Auto


Cum Aleg Cel Mai Bun Sistem de Securitate Pentru Masina Mea?

     In Primul Rand Trebuie Sa Ne Decidem ce Tip De Alarma Auto Vom Instala Pe Masina Noastra, Variantele Fiind Urmatoarele:

Alarma Viper 350 Plus    1. Alarmele Cu Telecomenzi Simple, Sunt Alarmele Auto Cele Mai Des Intalnite Pe Autovehicule, Ele Se Livreaza Cu 2 Telecomenzi Cu 2,3 Sau 4 Butoane Si Permit Deschiderea/Dezarmarea Sistemului Si Inchiderea/Armarea Sistemului De La O Distanta De Pana La 300m.

   Preturile Alarmelor Cu Telecomenzi Simple Variaza Intre 170 RON Si 510 RON Pentru Alarma VIPER 350 Plus, Un Sistem de Securitate De Ultima Generatie Cu Garantie Pe Viata. De Mentionat Aici Ar Fi Si Programul Derulat De CentrulDeAlarme.ro Si Anume Programul Rabla Pentru Alarme Auto Ce Va Ofera Alarma Terminator T30 La 190 RON Cu Montaj Inclus.


   2. Alarma Auto Pe Cheia Masinii, Este Alarma Auto Care Nu Are Nici O Alta Telecomanda Suplimentara, Fiind Comandata In Totalitate De Cheia Masinii. Majoritatea Alarmelor Pe Cheie Sunt De Tipul Digital, Adica Se Instaleaza Pe Magistala De Date CAN A Autoturismului.

   O Astfel de Instalare Este Cunoscuta In Termenii De Specialitate Drept "Instalare Curata" Deoarece Pe Langa Cele 2 Fire De Alimentare Plus/Minus Se Mai Conecteaza La Autoturism Doar Firele CAN. Desi Exista Mai Multi Producatori Pentru Asftel de Alarme, Noi Va Recomandam Alarmele VIPER Cod 3901, 3902  Si 3903 Pentru Ca Ofera Cele Mai Noi Variante De Integrare Software Si Garantie Pe Viata.


   3. Alarmele Cu Telecomanda PAGER, Sunt Alarmele Auto Cu O Raza De Actiune Mult Inbunatatita, Unele Ajungand Chiar Pana La 1 km. Distanta Fata de Masaina. Deasemenea Comunicarea Este de Tipul 2-Way Adica In Permanenta O Sa Fiti Informat Pe PAGER Despre Starea Autoturismului.

   Pe Langa Pager O Sa Primiti In Momentul Achizitionarii Si O Telecomanda De Rezerva De Tipul Telecomenzilor Simple Cu 4 Butoane. Preturile Alarmelor Cu Telecomenzi PAGER Variaza Intre 470 RON Si 1330 RON Pentru Alarma VIPER 3303.


   4. Alarmele Cu Pornire Motor, Reprezinta Gama PREMIUM A Sistemelor de Securitate Auto Pentru Ca Pe Langa Protectia Asigurata Va Ofera Si Functia De Confort Prin Pornirea Motorului De La Distanta. Alarmele Auto Cu Pornire Motor Sunt De 2 Tipuri, Cu Telecomanda Normala Si Comunicare Bidirectionala 2-Way Si Cu Telecomanda Pager.

   Alarmele Cu Pager Si Pornire Motor De La VIPER Sunt Cele Mai Bune Alarme Auto Din lume In Acest Moment, Modelele VIPER  Avand O Raza De Actiune Mult Inbunatatita, Unele Ajungand Chiar Pana La 1.5 km. Deasemenea Comunicarea Este De Tipul 2-Way Adica In Permanenta O Sa Fiti Informat Pe PAGER Despre Starea Autoturismului.

   Pornirea Motorului De La Distanta Va Asigura O Temperatura Constanta In Autovehicul Atat Vara Cat Si Pe Timp De Iarna. Preturile Alarmelor Cu Pornire Motor Variaza Intre 690 RON Pentru Sistemul De Confort VIPER 4102 Si Pana La 1890 RON Pentru VIPER 5904V, Modelul De Top Al Companiei Americane Care Vine Cu Un Pager Color HD.


Contact CentrulDeAlarme

VIPER DS4+


Senzori Suplimentari Alarma Auto


Dealer Autorizat VIPER
Alarme Viper Smart Start Iphone   Alarma Viper 7901-Responder HD     Alarma Viper 1002     Alarma Viper 5101     Alarma Viper 5701-Responder LE   Alarma Auto Maat 7500 TS   Alarma Viper 5701-Responder LE     Alarma Viper 350-Responder     Alarma Viper 350 Plus     Alarma Viper 5901-Responder LC3   Alarma Pornire Android Viper Smart Start
Alarma Auto Viper Smart - Porneste Masina Din Telefon

Programul Rabla Pentru Alarme Inchidere Centralizata Masini si Autoutilitare

Contact Centrul De Alarme.ro

Bucuresti, Sector 6, Strada Moinesti Nr. 58

Telefon Fix: 021.777.01.72

Telefon Mobil: 0730.560.460

E-mail: office@centruldealarme.ro

Termeni Utilizare Site - Politica GDPR

Centru De Alarme Autorizat R.A.R.

Instalarea Alarmelor Auto In Service-ul Autorizat De Catre Registru Auto Roman
Centru Alarme Autorziat R.A.R.
Va Asigura Un Montaj Profesional
Fara Afectarea Garantiei Masinii