Alarma Auto VIPER

Cea Mai Completa Gama De Alarme Auto - Consiliere Gratuita In Alegerea Sistemului Optim De Securitate Auto - Peste 50 Modele De Alarme Auto

   Prima PaginaMonitorizare GPS Tracker ► SAS Locator - GPS Tracker - Sistem Universal De Supraveghere
Alarma Imobil GSM PNI PG200Alarma Viper 350 HV

SAS Locator - GPS Tracker - Sistem Universal De Supraveghere
>>>Mareste Imaginea<<<


SAS Locator - GPS Tracker - Sistem Universal De Supraveghere

Preţ: 490 RON


Informatii si comenzi: 0730.560.460


   Sas Tracker Este Singurul Localizator Prin Gps De Pe Piata Care Are O Interfata Software Prietenoasa Prin Care Puteti Sa Vizualizati Pozitia Sistemului Gps Pe Harti Digitale, Fara Sa Aveti Nici Un Fel De Cunostiinte De Operare Echipamente Electronice, De Operare Harti Digitale, Abilitati De Programare Sau Administrare De Sistem Si Fara Costuri Ulterioare Cumpararii Echipamentului De Monitorizare Prin Satelit.

alt


   Toate Celelalte Sisteme Gps Asemanatoare De Pe Piata Va Solicita Sa Trimiteti Cel Putin Un Sms Catre Aparatul Gps, Cu Un Continut Complicat Si Imposibil De Tinut Mine (si Mare Grija Sa Nu Introduceti Un Caracter Gresit In Textul Sms-ului...) Dupa Care Veti Primi (poate) Un Sms De Raspuns De La Localizatorul Gps, Cu Coordonatele Geografice, Din Pacate Intr-un Format Nu Tocmai Prietenos. Urmeaza Un Nou Pas Si Anume Sa Descifrati Continutul Sms-ului Primit Ca Sa Extrageti Cordonatele Geografice Ale Dispozitivului Supravegheat Dupa Care Trebuie Sa Deschideti Unul Din Sistemele De Harti Digitale Disponibile Gratuit (de Exemplu Hartile Bing De La Microsoft, Google Maps, Maporama, Etc) Si Sa Investigati Cum Trebuie Sa Introduceti Aceste Coordonate Prin Setarile Respectivei Pagini Web, Astfel Incat Sa Vedeti Pozitia Pe Harta A Echipamentului Gps. In Practica, Ar Trebui Sa Carati Un Manual De Utilizare La Dumneavoastra Ca Sa Stiti Ce Trebuie Sa Faceti Doar Ca Sa Efectuati O Simpla Localizare Pe Harta A Sistemului Gps. In Plus Fiecare Localizare Ceruta Va Costa In Afara De Timp Si Munca De Investigare, Cel Putin 2 Sms-uri. Ar Fi Recomandat Sa Nu Cereti Prea Des Pozita Echipamentului De Urmarire Prin Satelit Daca Vreti Sa Nu Va Platiti O Suma Importanta Catre Operatorul Gsm De La Care Ati Achizitionat Cartela Sim Introdusa In Sistemul Gps!

alt


   Alternativa Este Oferita De Unii Furnizori De Sisteme De Localizare Prin Satelit Care Va Propun Sa Achitati De La Inceput O Suma Mare In Care Este Inclus Abonamentul Gsm Si Profitul Furnizorului Trackerului Gps Si Care Va Ofera Sa Folositi Serverul Lor De Localizare Gps Pe Perioada Contractului. La Sfarsitul Contractului Veti Descoperii Ca Trebuie Sa Va Duceti Cine Stie Unde Prin Tara Ca Sa Incheiati Un Contract Nou Si Sa Platiti Sume Importante Catre Furnizorul Respectiv, Altfel Veti Arunca Echipamentul Gps La Cosul De Gunoi. In Plus, Nu Puteti Sa Opriti Contractul Daca Temporar Nu Aveti Nevoie De Trackerul Gps Si Veti Platii Niste Sume De Bani Inutil Fara Sa Folositi Solutia Gps De Umarire.

   Sistemul Gps Oferit De Noi Elimina Toate Aceste Dezavantaje, Costurile Dumneavoastra Sunt Extrem De Mici (Nu Aveti Nevoie Sa Trimiteti Sms-uri Ca Sa Vedeti Rapid Pe Harta Pozitia Aparatului Gps) Si Nu Trebuie Decat Sa Va Conectati La Noi Cu Un Cont Si O Parola Aleasa De Dumneavoastra Ca Sa Vedeti Pe Harta Instant Locatia Obiectului Sau Subiectului Urmarit.

   Pentru A-si Indeplini Scopul, Echipamentul Gps Cumparat De La Noi Trebuie Sa Se Afle Asupra Persoanei Supravegheate, Insa, Avand In Vedere Dimensiunile Sale Reduse (Circa 5 × 7 X 2 Centimetri), Singura Problema Este Grija De A-l Introduce In Geanta, Ghiozdan Sau De A-l Atasa De Zgarda Animalelor De Companie.

alt


   Sas Tracker Este Un Echipament Gps Certificat Ce Cu Autonomie De Minim 16 Ore (fara Sa Il Reincarcati) Care Trimite Automat Pozitia La Serverul Sas, In Cateva Secunde Din Momentul In Care Este Sunat. Este Suficient Sa Sunati La Numarul De Telefon Al Cartelei Sim Introdusa In Localizatorul Gps (orice Cartela Sim Este Compatibila) Si Acesta Va Trimite Instant Pozitia Curenta Catre Serverul Sas, Aproape Fara Costuri Pentru Dvs (transmisia De Date Este Extrem De Ieftina Comparativ Cu Un Sms Sau Un Apel De Voce). Prin Apasarea Butonului Login Va Puteti Conecta Gratuit La Serverul Sas Si Puteti Vedea Pozitia Dispozitivului Gps Si Deci Implicit Puteti Vedea Purtatorul Sistemului Gps Pe Harti Digitale Vectoriale. Pozitia Este Disponibila Pentru Vizualizare In Mai Putin De 30 De Secunde De Cand Ati Sunat La Aparatul Gps Sau S-a Declansat Una Din Alertele Configurate De Dumneavoastra, Daca Ati Configurat Vreo Alerta De Tip Apasare Buton Sos De Pe Dispozitiv, Parasirea Unei Zone De Siguranta, Etc.

   Pentru Respectarea Vietii Private A Persoanelor Am Ales Sa Nu Dezvoltam O Solutie De Tip Localizare Telefon Cu Gps, Localizare Care Ar Putea Fi Facuta Prin Introducerea Unui Soft In Telefon Astfel Incat Acesta Sa Trimita Catre Alt Dispozitiv Coordonatele Sale Geografice Printr-o Comanda Ascunsa, Din Cauza Ca Aceasta Solutie De Monitorizare Persoane Ar Putea Fi Utilizata Si In Scopuri De Spionaj/filaj Neautorizat. Sas Grup A Ales Sa Va Puna La Dispozitie Un Aparat Gps Care Poate Fi Utilizat Si Pentru Monitorizare Persoane Sau Animale Dar Si Pentru Sisteme Gps Auto, Care  Trebuie Purtat Voluntar De Catre Cel Urmarit Sau Introdus In Mod Intentionat Pentru Acest Scop Intr-un Vehicul Sau Echipament/(Alt Tip De Active Fixe Sau Mobile) Si Cu Acordul Proprietarului.

altCentrul De Alarme
Contact CentrulDeAlarme

VIPER DS4+


Senzori Suplimentari Alarma Auto


Dealer Autorizat VIPER
Alarme Viper Smart Start Iphone   Alarma Viper 7901-Responder HD     Alarma Viper 1002     Alarma Viper 5101     Alarma Viper 5701-Responder LE   Alarma Auto Maat 7500 TS   Alarma Viper 5701-Responder LE     Alarma Viper 350-Responder     Alarma Viper 350 Plus     Alarma Viper 5901-Responder LC3   Alarma Pornire Android Viper Smart Start
Alarma Auto Viper Smart - Porneste Masina Din Telefon

Programul Rabla Pentru Alarme Inchidere Centralizata Masini si Autoutilitare

Contact Centrul De Alarme.ro

Bucuresti, Sector 6, Strada Moinesti Nr. 58

Telefon Fix: 021.777.01.72

Telefon Mobil: 0730.560.460

E-mail: office@centruldealarme.ro

Termeni Utilizare Site - Politica GDPR

Centru De Alarme Autorizat R.A.R.

Instalarea Alarmelor Auto In Service-ul Autorizat De Catre Registru Auto Roman
Centru Alarme Autorziat R.A.R.
Va Asigura Un Montaj Profesional
Fara Afectarea Garantiei Masinii