Alarma Auto VIPER

Cea Mai Completa Gama De Alarme Auto - Consiliere Gratuita In Alegerea Sistemului Optim De Securitate Auto - Peste 50 Modele De Alarme Auto

   Prima Pagina ► Detectoare De Radar

Detectoare De Radar

Reinventam Detectorul De Radar

   Un detector radar este un dispozitiv electronic pasiv utilizat in general de catre conducatorii auto pentru a detecta daca viteza lor este monitorizata de un dispozitiv de detectie a vitezei folosit de catre organele de politie. Cele mai multe detectoare radar sunt utilizate astfel incat soferii sa poata reduce viteza masinii inainte de a fi amendati pentru exces de viteza dar chiar si asa exista cazuri in care conducatorii auto au fost prinsi.

   Cea mai mica amenda pentru depasirea vitezei legale se situeaza in jurul valorii de 225 RON. Pentru a va face o idee, un detector radar costa mai putin in comparatie cu valoarea unei astfel de amenzi.

   Dar cum functioneaza sistemul? Dupa cum puteti vedea in schita alaturata, semnalul radar este descoperit de catre autoturismele aflate in afara zonei de masurare a vitezei (de obicei locul de „vanare” al politistilor). In general, zona de masurare a vitezei variaza intre 200 – 300 metri deci timpul de franare este destul de generos.

 

alt
 

   Noile detectoare de radar vin la pachet cu un receptor inclus si au posibilitatea de selectie a benzilor pentru eliminarea alertelor false, moduri City X, City All, Highway si dispun de afisaj pe baza de LED-uri.

alt

   Din punctul nostru de vedere, 30 de zile sunt suficiente pentru a va convinge daca produsul isi merita banii sau nu.In caz contrar, puteti returna produsul in termen de 30 zile, daca respecta urmatoarele conditii:

  • produsul nu trebuie sa fie deteriorat
  • produsul trebuie sa fie insotit de factura in original si certificatul de garantie
  • toate accesoriile incluse in pachet vor fi returnate in stare foarte buna si produsul va fi insotit de ambalajul original, nedeterioratCentrul De Alarme
Contact CentrulDeAlarme

VIPER DS4+


Senzori Suplimentari Alarma Auto


Dealer Autorizat VIPER
Alarme Viper Smart Start Iphone   Alarma Viper 7901-Responder HD     Alarma Viper 1002     Alarma Viper 5101     Alarma Viper 5701-Responder LE   Alarma Auto Maat 7500 TS   Alarma Viper 5701-Responder LE     Alarma Viper 350-Responder     Alarma Viper 350 Plus     Alarma Viper 5901-Responder LC3   Alarma Pornire Android Viper Smart Start
Alarma Auto Viper Smart - Porneste Masina Din Telefon

Programul Rabla Pentru Alarme Inchidere Centralizata Masini si Autoutilitare

Contact Centrul De Alarme.ro

Bucuresti, Sector 6, Strada Moinesti Nr. 58

Telefon Fix: 021.777.01.72

Telefon Mobil: 0730.560.460

E-mail: office@centruldealarme.ro

Termeni Utilizare Site - Politica GDPR

Centru De Alarme Autorizat R.A.R.

Instalarea Alarmelor Auto In Service-ul Autorizat De Catre Registru Auto Roman
Centru Alarme Autorziat R.A.R.
Va Asigura Un Montaj Profesional
Fara Afectarea Garantiei Masinii