Alarma Auto VIPER

Cea Mai Completa Gama De Alarme Auto - Consiliere Gratuita In Alegerea Sistemului Optim De Securitate Auto - Peste 50 Modele De Alarme Auto

   Prima Pagina ? Alarme Cu Pornire Motor ? Alarma Auto Viper 5906V Responder HD Viper 5906 Pornire Motor
Pachet Basic Viper Smart StartAlarma Viper 5906V Responder HD

Alarma Auto Viper 5906V Responder HD Viper 5906 Pornire Motor

Alarma Auto Viper 5906V Responder HD Viper 5906 Pornire Motor

Pre?: 2 890 RON


Informatii si comenzi: 0730.560.460


Descriere Completa Functii Viper 5906V

 • Pornirea Motorului Din Telecomanda

Pe Timp De Iarna Incalzeste Interiorul Masinii Si Dezgheata Geamurile, Iar Vara Porneste Aerul Conditionat, Reducand Temperatura Aerului Din Masina La Un Nivel Placut.

 • Distanta De Actionare De Pana La 1600 Metri

De Acum Inainte O Sa Simtiti Ce Inseamna Intr-adevar Raza Mare De Actiune; In Conditii Optime Aceasta Poate Ajunge La 1600 M.

 • Telecomanda Responder Hd Sst Cu Ecran Lcd

Telecomanda Responder Bidirectionala Va Va Informa In Orice Moment Despre Starea Masinii Dumneavoastra Prin Intermediul Unor Pictograme Mari, Clare Si Intuitive. In Cazul Declansarii Sistemului De Securitate Veti Fi Instiitat Instantaneu Si Veti Vedea Si Cauza Declansarii.

Prin Intermediul Butoanelor Telecomenzii Puteti Actiona 24 De Canale Cu Functii Noi, Care Nu Se Gasesc La Alte Sisteme De Securitate Precum: Verificarea Temperaturii Interiorului Masinii, Programarea Pornirii Motorului Din Telecomanda La Temperaturi Foarte Joase Sau Foarte Ridicate, Verificarea Timpului De Functionare A Motorului (pornit Din Telecomanda), Armarea Sistemului De Securitate, Astfel Incat Avertizarile Sa Fie Primite Doar Pe Telecomanda (masina Se Va Comporta Ca Si Cand Nu Are Un Sistem De Securitate Instalat � Functie Ceruta Pentru A Surprinde Persoanele Ce Vandalizeaza Masinile)

 • Senzor De Soc Dubla Zona - Stinger� Doubleguard�

Avertizeaza Atunci Cand Masina Este Lovita. La O Lovitura Usoara Sistemul De Securitate Genereaza Un Sunet De Preavertizare, Iar La O Lovitura Puternica Sistemul Declanseaza Procedura Completa De Avertizare.sensibilitatea Senzorului De Soc Poate Fi Reglata Din Telecomanda, Astfel Incat Dumneavoastra Veti Putea Stabili Pragul De La Care Sistemul Se Va Declansa.

 • Sirena Autoalimentata* - 290 Ron

Declanseaza Sistemul Daca Un Hot Decupleaza Sistemul De Securitate De La Bateria Masinii.

 • Senzor De Perimetru Dubla Zona*� - 230 Ron

Semnaleaza Prezenta Unei Persoane Mult Prea Aproape De Masina, Generand Un Sunet De Preavertizare Si Avertizeaza La Orice Miscare Din Interiorul Acesteia.

 • Senzor De Geam Spart* - 90 Ron

Detecteaza Orice Tentativa De Spargere A Unui Geam. Senzorul Contine Un Microfon Si Un Software Capabil Sa Recunoasca Frecventa Sunetului Produs De Spargerea Unui Geam. Acest Senzor Vine In Completarea Senzorului De Soc Al Sistemului De Securitate.

 • Senzor Antitractare / Ridicare* - 230 Ron

Previne Furtul Rotilor Sau Incercarea De A Fura Autovehiculul Prin Tractare / Ridicare.

 • Fara Alarme False � Nuisance Prevention� Circuitry (NPC�)

Nici Un Sistem Viper� Nu Va Va Deranja Vecinii, Pentru Ca Beneficiaza De Tehnologia De Prevenire A Alarmelor False Npc�. Acest Circuit Previne Declansarea Repetitiva A Sistemului De Securitate Din Cauze Naturale Precum Tunetele, Zgomotele Facute De Masinile Grele, Sau Animalele. In Cazul In Care Un Senzor Declanseaza Sistemul De Securitate De 3 Ori Intr-un Interval De 60 Minute, Acest Senzor Este Dezactivat Pentru Un Interval De 60 De Minute. Daca In Intervalul Acesta Senzorul Incearca Sa Declanseze Sistemul Inca O Data, Cronometrul Se Va Reinitializa La Zero.

 • Deschiderea Portbagajului Din Telecomanda Fara Dezarmarea Sistemului

La O Singura Apasare De Buton, Portbagajul Se Deschide, Masina Ramanand Incuiata In Rest Si Sistemul Armat. La Inchiderea Portbagajului, Sistemul Revine Automat La Starea Armata Complet.

 • Descuierea Cu Prioritate A Usii Soferului**

Previne Tentativele De Jaf In Parcare, Descuind Doar Usa Soferului La O Simpla Apasare De Buton; La O A Doua Apasare De Buton Se Vor Deschide Si Restul Usilor Masinii. Functie Disponibila Doar Pe Anumite Modele De Autoturisme.

 • Ridicarea / Coborarea Geamurilor Fata / Spate Din Telecomanda**

Foarte Folositoare Pe Timp De Vara Pentru A Racori Interiorul Masinii Sau Pentru Cazurile In Care Lasati In Masina Un Animal De Companie. Functie Disponibila Doar Pe Anumite Modele De Autoturisme.

 • Aprinderea Farurilor Din Telecomanda**

Lumineaza Drumul De La / Pana La Masina Si Permite Localizarea Masinii Pe Intuneric. Functie Disponibila Doar Pe Anumite Modele De Autoturisme.

 • Armare Pasiva

Sistemul De Securitate Poate Fi Programat Sa Incuie Usile Automat. Aceasta Functie Este Facila Pentru Momentele In Care Uitati Sa Incuiati Masina, Sau Aceasta Se Descuie Accidental.

 • Anularea Senzorilor Din Telecomanda

Pentru Momentele In Care Doriti Ca Senzorii Sistemului Dumneavoastra Sa Nu Fie Activi, Puteti Sa-i Anulati Prin Apasarea Succesiva A Butonului De Armare. Aceasta Functie Este Folositoare Atunci Cand Lasati In Masina Un Animal De Companie Care Ar Putea Declansa Sistemul De Securitate.Centrul De Alarme
Contact CentrulDeAlarme

VIPER DS4+


Senzori Suplimentari Alarma Auto


Dealer Autorizat VIPER
Alarme Viper Smart Start Iphone   Alarma Viper 7901-Responder HD     Alarma Viper 1002     Alarma Viper 5101     Alarma Viper 5701-Responder LE   Alarma Auto Maat 7500 TS   Alarma Viper 5701-Responder LE     Alarma Viper 350-Responder     Alarma Viper 350 Plus     Alarma Viper 5901-Responder LC3   Alarma Pornire Android Viper Smart Start
Alarma Auto Viper Smart - Porneste Masina Din Telefon

Programul Rabla Pentru Alarme Inchidere Centralizata Masini si Autoutilitare

Contact Centrul De Alarme.ro

Bucuresti, Sector 6, Drumul Sării Nr. 98

Telefon Fix: 0730.560.660

Telefon Mobil: 0730.560.460

E-mail: office@centruldealarme.ro

Termeni Utilizare Site - Politica GDPR

Centru De Alarme Autorizat R.A.R.

Instalarea Alarmelor Auto In Service-ul Autorizat De Catre Registru Auto Roman
Centru Alarme Autorziat R.A.R.
Va Asigura Un Montaj Profesional
Fara Afectarea Garantiei Masinii