Alarma Auto VIPER

Cea Mai Completa Gama De Alarme Auto - Consiliere Gratuita In Alegerea Sistemului Optim De Securitate Auto - Peste 50 Modele De Alarme Auto

   Prima PaginaAlarme Auto Viper ► Alarma DACIA Pachet VIPER 5806
Alarma Auto Excalibur 1950Kit Supraveghere Video House PTZ14 Si 4 Camere Cu IP

Alarma DACIA Pachet VIPER 5806
>>>Mareste Imaginea<<<


Alarma DACIA Pachet VIPER 5806

Preţ: 1 890 RON


Informatii si comenzi: 0730.560.460


Descriere Completa Functii Viper 5806V Responder LE

 • Pornirea Motorului Din Telecomanda

Pe timp de iarnă încălzeşte interiorul maşinii şi dezgheaţă geamurile, iar vara porneşte aerul condiţionat, reducând temperatura aerului din maşină la un nivel plăcut.

 • Telecomandă Responder LE

Telecomanda Responder bidirecţională vă va informa în orice moment despre starea maşinii dumneavoastră atât prin intermediul unor LED-uri, cât şi prin nişte sunete distincte. În cazul declanşării sistemului de securitate veţi fi înştiiţat instantaneu şi veţi vedea şi cauza declanşării.

Prin intermediul celor 5 butoane ale telecomenzii puteţi acţiona 24 de canale cu funcţii noi, care nu se găsesc la alte sisteme de securitate precum: verificarea temperaturii interiorului maşinii, programarea pornirii motorului din telecomandă la temperaturi foarte joase sau foarte ridicate, verificarea timpului de funcţionare a motorului (pornit din telecomandă), armarea sistemului de securitate, astfel încât avertizările să fie primite doar pe telecomandă (maşina se va comporta ca şi când nu are un sistem de securitate instalat – funcţie cerută pentru a surprinde persoanele ce vandalizează maşinile).

 • Senzor de şoc dublă zonă - Stinger® DoubleGuard®

Avertizează atunci când maşina este lovită. La o lovitură uşoară sistemul de securitate generează un sunet de preavertizare, iar la o lovitură puternică sistemul declanşează procedura completă de avertizare.
Sensibilitatea senzorului de şoc poate fi reglată din telecomandă, astfel încât dumneavoastră veţi putea stabili pragul de la care sistemul se va declanşa.

 • Distanţă de acţionare de până la 500 metri

In condiţii optime aceasta poate ajunge la 500 m.

 • Fără alarme false – Nuisance Prevention® Circuitry (NPC™)

Nici un sistem Viper® nu vă va deranja vecinii, pentru că beneficiază de tehnologia de prevenire a alarmelor false NPC®. Acest circuit previne declanşarea repetitivă a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele, zgomotele făcute de maşinile grele, sau animalele. În cazul în care un senzor declanşează sistemul de securitate de 3 ori într-un interval de 60 minute, acest senzor este dezactivat pentru un interval de 60 de minute. Dacă în intervalul acesta senzorul încearcă să declanşeze sistemul încă o dată, cronometrul se va reiniţializa la zero.

 • Sirena autoalimentată* - 170 RON

Declanşează sistemul dacă un hoţ decuplează sistemul de securitate de la bateria maşinii.

 • Senzor de perimetru dublă zonă* - 190 RON

Semnalează prezenţa unei persoane mult prea aproape de maşină, generând un sunet de preavertizare şi avertizează la orice mişcare din interiorul acesteia.

 • Senzor de geam spart* - 90 RON

Detectează orice tentativă de spargere a unui geam. Senzorul conţine un microfon şi un software capabil să recunoască frecvenţa sunetului produs de spargerea unui geam. Acest senzor vine în completarea senzorului de şoc al sistemului de securitate.

 • Senzor antitractare / ridicare* - 230 RON

Previne furtul roţilor sau încercarea de a fura autovehiculul prin tractare / ridicare.

 • Deschiderea portbagajului din telecomandă fără dezarmarea sistemului

La o singură apăsare de buton, portbagajul se deschide, maşina rămânând încuiată în rest şi sistemul armat. La închiderea portbagajului, sistemul revine automat la starea armată complet.Aceasta functie este disponibila doar pe anumite modele de autoturisme.

 • Descuierea cu prioritate a uşii şoferului

Previne tentativele de jaf în parcare, descuind doar uşa şoferului la o simplă apăsare de buton; la o a doua apăsare de buton se vor deschide şi restul uşilor maşinii.Aceasta functie este disponibila doar pe anumite modele de autoturisme.

 • Ridicarea / coborârea geamurilor faţă / spate din telecomanda**

Foarte folositoare pe timp de vară pentru a răcori interiorul maşinii sau pentru cazurile în care lăsaţi în maşină un animal de companie.Aceasta functie este disponibila doar pe anumite modele de autoturisme.

 • Aprinderea farurilor din telecomanda**

Luminează drumul de la / până la maşină şi permite localizarea maşinii pe întuneric.

 • Armare pasivă

Sistemul de securitate poate fi programat să încuie uşile automat. Această funcţie este facilă pentru momentele în care uitaţi să încuiaţi maşina, sau aceasta se descuie accidental.

 • Anularea senzorilor din telecomandă

Pentru momentele în care doriţi ca senzorii sistemului dumneavoastră sa nu fie activi, puteţi să-i anulaţi prin apăsarea succesivă a butonului de armare. Această funcţie este folositoare atunci când lăsaţi în maşină un animal de companie care ar putea declanşa sistemul de securitate.

 • Preavertizare (Warn Away®)

Senzorii de şoc şi de perimetru ai sistemelor de securitate Viper au două praguri de sensibilitate. Acest lucru este pentru a preveni o posibilă încercare de furt, sau de agresiunea asupra maşinii, fără a fi nevoie de declanşarea completă a sistemului de securitate.

 • Armare/dezarmare fără sunete de confirmare - Silent Mode™

Sunt momente în care sunetele de confirmare a comenzilor de armare sau dezarmare îi pot deranja pe cei din jurul dumneavostră (în special noaptea). Aceste sunete pot fi dezactivate prin apăsarea unui buton al telecomenzii, maşina confirmând comenzile prin luminile de semnalizare (luminile de poziţie).

 • Protejarea transmisiei radio dintre telecomandă şi maşină Clone-Safe™

Sistemul de securitate foloseşte un algoritm de generare de numere aleatorii astfel încât posibilitatea clonării telecomenzii este imposibilă.

 • Indicator electroluminiscent Viper*

Acest semnal luminos, montat pe parbrizul maşinii, foarte vizibil atât noaptea, cât şi ziua, avertizează hoţii de prezenţa sistemului de securitate VIPER instalat pe maşina dumneavoastră.

!!! Informatii Speciale Viper 806 - DACIA Smart Start !!!

 • Pentru activarea funcţiei de pornire a motorului din telecomandă este nevoie de interfata TBXKey, inclusa in kit, si este necesara a doua cheie a masinii;.
 • Activarea unor funcţii poate necesita utilizarea unor module opţionale. Necesitatea acestor module depinde de gradul de accesorizare al maşinii dumneavoastră.
 • * Accesoriu Optional.
  ** Poate Necesita Un Accesoriu Optional.

Pentru Cea Mai Buna Configuratie De Sistem De Securitate 

Pentru Dacia Duster I, Logan I, Logan I MCV, Sandero I, Pick-up si Renaul Symbol

Contactati Un Reprezentant Al Centrului De Alarme

VIPER VA OFERA GARANTIE PE VIATA

Garanţie pe toată perioada de utilizare a vehiculului pe care au instalat sistemul.


Centrul De Alarme
Contact CentrulDeAlarme

VIPER DS4+


Senzori Suplimentari Alarma Auto


Dealer Autorizat VIPER
Alarme Viper Smart Start Iphone   Alarma Viper 7901-Responder HD     Alarma Viper 1002     Alarma Viper 5101     Alarma Viper 5701-Responder LE   Alarma Auto Maat 7500 TS   Alarma Viper 5701-Responder LE     Alarma Viper 350-Responder     Alarma Viper 350 Plus     Alarma Viper 5901-Responder LC3   Alarma Pornire Android Viper Smart Start
Alarma Auto Viper Smart - Porneste Masina Din Telefon

Programul Rabla Pentru Alarme Inchidere Centralizata Masini si Autoutilitare

Contact Centrul De Alarme.ro

Bucuresti, Sector 6, Strada Moinesti Nr. 58

Telefon Fix: 021.777.01.72

Telefon Mobil: 0730.560.460

E-mail: office@centruldealarme.ro

Termeni Utilizare Site - Politica GDPR

Centru De Alarme Autorizat R.A.R.

Instalarea Alarmelor Auto In Service-ul Autorizat De Catre Registru Auto Roman
Centru Alarme Autorziat R.A.R.
Va Asigura Un Montaj Profesional
Fara Afectarea Garantiei Masinii