Alarma Auto VIPER

Cea Mai Completa Gama De Alarme Auto - Consiliere Gratuita In Alegerea Sistemului Optim De Securitate Auto - Peste 50 Modele De Alarme Auto

   Prima PaginaAlarma Auto Excalibur ► Alarma Auto Excalibur 1950
Interfata CAN BMW Serie 3/5 si X5Alarma DACIA Pachet VIPER 5806

Alarma Auto Excalibur 1950
>>>Mareste Imaginea<<<


Alarma Auto Excalibur 1950

Preţ: 1 890 RON


Informatii si comenzi: 0730.560.460


Alarma Auto Excalibur

Excalibur 1950 Un Produs Calitate PREMIUM Cu GARANTIE PE VIATA!

Alarma Auto Excalibur 1950 O Alarma Auto Cu PAGER LED Si Functia De Pornire Motor Dezvoltata In U.S.A. De Catre Omega R&D Car Alarms, O Firma Cu Peste 40 De Ani Experienta In Domeniul Sistemelor De Securitate.

Alarma Auto Excalibur 1950 Protejeaza Masina Impotriva Efractiei Si A Loviturilor Si Asigura Confortul Ambiental Prin Functia De Pornirea a Motorului De La Distanta.

 • Doua Telecomenzie PAGER LCD COLOR + Telecomanda Companion

Alarma Excalibur 1950 Are O Telecomanda PAGER Cu Ecran LED COLOR Care Va Informeaza In Orice Moment Despre Starea Masinii Dumneavoastra Prin Intermediul Unor Pictograme Mari, Clare si Intuitive Dar Si Prin Sunete Distincte.

In Cazul Declansarii Sistemului De Securitate Veti Fi Instiitat Imediat Pe PAGER Si Veti Vedea Pe Ecran Ce Anume s-a Intamplat Cu Autoturismul Dvs.

Tehnologie SuperCode De Ultima Generatie Va Asigura O Raza De Actiune Marita La Peste 1000 Metri In Conditii Optime

Telecomanda Companion Este Telecomanda De Rezerva A Sistemului Si Va Asigura Acces La Toate Functiile Alarmei Excalibur 1950 Printr-un Design Elegant Si Butoane Bine Delimitate.

 • Pornirea Motorului Din Telecomanda

Pe Timp De Iarna Incalzeste Interiorul Masinii Si Dezgheata Geamurile, Iar Vara Porneste Aerul Conditionat, Reducand Temperatura Aerului Din Masina La Un Nivel Placut.

 • Senzor De Soc Dubla Zona

Senzorul De Soc Actioneaza In 2 Trepte Si Va Avertizeaza Atunci Cand Masina Este Lovita. La o Lovitura Usoara Sistemul De Securitate Excalibur Generează Un Sunet De Preavertizare, Iar La o Lovitura Puternica Sistemul Declansează Sirena De Avertizare.

Sensibilitatea Senzorului De Soc Se Stabitleste De Catre Client In Momentul Efectuarii Montajului Existand un Potentiometru Special Pentru Reglaj.

 • Posibilitatea Anulari Senzorilor Din Telecomanda

Atunci Cand Doriti Ca Senzorii Sistemului De Securitate Sa Nu Fie Activi, Puteti sa-i Anulati  Direct Din Telecomanda. Această Functie Este Folositoare De Exemplu Atunci Cand Lasati In Masina Un Animal De Companie Care Ar Putea Declansa Sistemul De Securitate.

 • Armarea Pasiva A Sistemului De Securitate

Aceasta Functie Este Foarte Importanta Si Functioneaza In Doua Moduri.

1. Armarea Pasiva A Sistemului Dupa Pornirea Motorului Atunci Cand Usile Se Vor Inchide Automat Si Va Vor Asigura Protectie Deplina In Interiorul Masinii. 

2. Utilizare Functiei Atunci Cand Dezarmati Sistemul De Securitate Prin Apasarea Accidentala A Butonului Telecomenzi. Daca Acest Lucru Se Intampla Atunci Sistemul Va Inchide Usile Si Va Reinitializa Alarma Intr-un Interval De Timp Definit De Utilizator.

 • Armare - Dezarmare Sistem Fara Sunete - Silent Mode

Sunt Momente In Care Sunetele De Confirmare A Comenzilor De Armare Sau Dezarmare Ii Pot Deranja Pe Cei Din Jurul Dumneavostra (In Special Noaptea). Aceste Sunete Pot Fi Dezactivate Prin Apasarea Unui Buton Al Telecomenzii, Masina Confirmand Comenzile Prin Luminile De Semnalizare Sau Luminile De Pozitie Dupa Caz.

 • Deschiderea portbagajului din telecomanda**

La o singură apăsare de buton, portbagajul se deschide. Functie disponibila doar pe anumite modele auto.

 • Ridicarea / coborârea geamurilor faţă / spate din telecomanda**

Foarte folositoare pe timp de vară pentru a răcori interiorul maşinii sau pentru cazurile în care lăsaţi în maşină un animal de companie. Functie disponibila doar pe anumite modele auto.

 • Alarma Compatibila Cu Interfata Digitala MDB-All si Omega BLADE***

Interfata Digitata Permite Instalarea Sistemelor De Securitate Pe Autoturismele De Generatie Noua Prin Integrarea Pe Magistrala De Date CAN (Controller Area Network).

Aceste Interfete Asigura O Instalare Curata, Interventiile Asupra Sistemelor Masini Fiind Reduse La Maximum, Astfel Pentru Anumite Modele Fiind Necesare Doar Conectarea A 4 Fire Si Alarma Este Deja Montata.

Senzori Alarma Auto Excalibur

 • Senzor De Perimetru Dubla Zona Omega AU-94TM - 190 RON

Senzorul De Perimetru Semnaleaza Prezenta Unei Persoane Mult Prea Aproape De Autoturism Generand Un Sunet De Preavertizare A Sistemului De Securitate Sau Declanseaza Alarma Daca Se Insisista Asupra Zonelor Protejate Prin Tehnologia Radio De Catre Senzor Precum Si La Orice Miscare Din Interiorul Autoturismului.

 • Senzor VOLUMETRIC Omega AU-90TV* - 190 RON

Senzorul Volumetric Interior Protejeaza Autovehiculul Detectand Patrunderea Neautorizata In Interiorul Maşinii. Detectia Senzorilor Este Facuta Prin Analizarea Cantitatii Si Miscarii Aerului Din Interiorul Vehiculului.

 • Senzor De Geam Spart - Omega AU-85TN* - 90 RON

Senzorul Contine Un Microfon Si Un Software Capabil Sa Recunoasca Frecventa Sunetului Produs De Spargerea Unui Geam. Detecteaza Orice Tentativa De Spargere A Unui Geam. Acest Senzor Vine In Completarea Senzorului De Soc Al Sistemului De Securitate.

 • Senzor Antitractare & Antiridicare - Omega AU-46TD* - 190 RON

Previne Furtul Rotilor Sau Incercarea De A Fura Autovehiculul Prin Tractare / Ridicare.

O Alta Utiliate A Acestui Senzor Ar Fi Avertizarea Proprietarului Prin Declansarea Sistemului De Securitate La O Eventuala Ridicare A Masinii Pentru parcare Intr-o Zona Interzisa. Avand In Vedere Ca Cea Mai Mica Taxa de Recuperare In Bucuresti Este de 500 RON Investitia In Acest Senzor Este Recomandata :).

 • Sirena Autoalimentată* - 170 RON

Alarma Se Declanseaza Daca Un Hot Decupleaza Bornele De La Bateria Masini.

Alarma Excalibur Omega USA


* Accesoriu Optional.

** Poate Necesita Un Accesoriu Optional.

*** Poate Necesita Interfata Digitala Omega MDB-ALL

Pentru Cea Mai Buna Configuratie De Sistem De Securitate 

Pentru Marca Si Tipul Dumneavoastra De Autoturism

Contactati Un Reprezentant Al Centrului De Alarme

EXCALIBUR VA OFERA GARANTIE PE VIATA

Garanţie pe toată perioada de utilizare a vehiculului pe care au instalat sistemul.


Centrul De Alarme
Contact CentrulDeAlarme

VIPER DS4+


Senzori Suplimentari Alarma Auto


Dealer Autorizat VIPER
Alarme Viper Smart Start Iphone   Alarma Viper 7901-Responder HD     Alarma Viper 1002     Alarma Viper 5101     Alarma Viper 5701-Responder LE   Alarma Auto Maat 7500 TS   Alarma Viper 5701-Responder LE     Alarma Viper 350-Responder     Alarma Viper 350 Plus     Alarma Viper 5901-Responder LC3   Alarma Pornire Android Viper Smart Start
Alarma Auto Viper Smart - Porneste Masina Din Telefon

Programul Rabla Pentru Alarme Inchidere Centralizata Masini si Autoutilitare

Contact Centrul De Alarme.ro

Bucuresti, Sector 6, Strada Moinesti Nr. 58

Telefon Fix: 021.777.01.72

Telefon Mobil: 0730.560.460

E-mail: office@centruldealarme.ro

Termeni Utilizare Site - Politica GDPR

Centru De Alarme Autorizat R.A.R.

Instalarea Alarmelor Auto In Service-ul Autorizat De Catre Registru Auto Roman
Centru Alarme Autorziat R.A.R.
Va Asigura Un Montaj Profesional
Fara Afectarea Garantiei Masinii