Alarma Auto VIPER

Cea Mai Completa Gama De Alarme Auto - Consiliere Gratuita In Alegerea Sistemului Optim De Securitate Auto - Peste 50 Modele De Alarme Auto

   Prima Pagina ? Alarma Auto DACIA ? Pachet Alarma Viper Dacia
Pachet Alarma Viper DaciaDVR Cu 16 Canale Model House L966

Pachet Alarma Viper Dacia
>>>Mareste Imaginea<<<


Pachet Alarma Viper Dacia

Pre?: 890 RON


Informatii si comenzi: 0730.560.460


Pachetul Alarma Viper Dacia Pentru Toate Modelele Noi De Dacia

Descriere Completa Functii Viper Viper CAN 3903

 • Alarma VIPER CAN DACIA - Integrare Perfecta - Comunicare Digitala

Aceste Alarme Se Instaleaza Pe Magistrala De Date CAN a Masinii Si Fac Legatura Directa Cu Calculatoarele Autoturismului, Asigurand O Instalare Curata Fara Interventii De Amploare Asupra Instalatiilor Electrice.Practic Instalarea Se Prin Conectare a 4 Fire!

 • Senzor De Soc Dubla Zona - Stinger� Doubleguard�

Avertizeaza Atunci Cand Masina Este Lovita. La O Lovitura Usoara Sistemul De Securitate Genereaza Un Sunet De Preavertizare, Iar La O Lovitura Puternica Sistemul Declanseaza Procedura Completa De Avertizare.
Sensibilitatea Senzorului De Soc Poate Fi Reglata Din Telecomanda, Astfel Incat Dumneavoastra Veti Putea Stabili Pragul De La Care Sistemul Se Va Declansa.

 • Fara Alarme False � Nuisance Prevention� Circuitry (NPC�)

Nici Un Sistem Viper� Nu Va Va Deranja Vecinii, Pentru Ca Beneficiaza De Tehnologia De Prevenire A Alarmelor False Npc�. Acest Circuit Previne Declansarea Repetitiva A Sistemului De Securitate Din Cauze Naturale Precum Tunetele, Zgomotele Facute De Masinile Grele, Sau Animalele. In Cazul In Care Un Senzor Declanseaza Sistemul De Securitate De 3 Ori Intr-un Interval De 60 Minute, Acest Senzor Este Dezactivat Pentru Un Interval De 60 De Minute. Daca In Intervalul Acesta Senzorul Incearca Sa Declanseze Sistemul Inca O Data, Cronometrul Se Va Reinitializa La Zero.

 • Sirena Autoalimentata* - 290 Ron

Declanseaza Sistemul Daca Un Hot Decupleaza Sistemul De Securitate De La Bateria Masinii.

 • Senzor De Perimetru Dubla Zona* - 230 Ron

Semnaleaza Prezenta Unei Persoane Mult Prea Aproape De Masina, Generand Un Sunet De Preavertizare Si Avertizeaza La Orice Miscare Din Interiorul Acesteia.

 • Senzor De Geam Spart* - 90 Ron

Detecteaza Orice Tentativa De Spargere A Unui Geam. Senzorul Contine Un Microfon Si Un Software Capabil Sa Recunoasca Frecventa Sunetului Produs De Spargerea Unui Geam. Acest Senzor Vine In Completarea Senzorului De Soc Al Sistemului De Securitate.

 • Senzor Antitractare / Ridicare* - 230 Ron

Previne Furtul Rotilor Sau Incercarea De A Fura Autovehiculul Prin Tractare / Ridicare.

 • Preavertizare (Warn Away�)

Senzorii De Soc Si De Perimetru Ai Sistemelor De Securitate Viper Au Doua Praguri De Sensibilitate. Acest Lucru Este Pentru A Preveni O Posibila Incercare De Furt, Sau De Agresiunea Asupra Masinii, Fara A Fi Nevoie De Declansarea Completa A Sistemului De Securitate.

 • Indicator Electroluminiscent Viper*

Acest Semnal Luminos, Montat Pe Parbrizul Masinii, Foarte Vizibil Atat Noaptea, Cat Si Ziua, Avertizeaza Hotii De Prezenta Sistemului De Securitate Viper Instalat Pe Masina Dumneavoastra.

 • Instalarea Pe Magistrala Can A Masinii ***

Sistemele Viper Ofera Posibilitatea Instalarii Prin Interconectarea Directa Cu Computerul Masinii. Acest Lucru Se Traduce Prin:

 • Solutie 100% Sigura - Compatibilitatea Sistemului De Securitate Cu Masina Dumneavoastra Este Garantata Datorita Testarii Acestuia Cu Tipul De Vehicul Pe Care Il Detineti.
 • Solutie �Curata� � Instalarea Nu Mai Necesita Desfacerea Panourilor Usilor, Fapt Care Poate Genera Zgarieturi.
 • Acces La Majoritatea Functiilor De Confort Precum: Ridicarea Si Coborarea Geamurilor Din Telecomanda, Inchiderea Trapei La Armarea Sistemului, Aprinderea Farurilor Din Telecomanda Pentru Luminarea Drumului Pana La Masina.
 • Deschiderea Progresiva A Usilor � Sistemul Poate Fi Programat Ca La O Apasare A Butonului Telecomenzii Sa Se Deschida Doar Usa Soferului. Aceasta Functie A Fost Introdusa Ca Urmare A Statisticilor Conform Carora Majoritatea Jafurilor Se Petrec In Parcari. Cu Ajutorul Acestei Functii, Evitati Ca O Persoana Nedorita Sa Urce La Dumneavoastra In Masina In Momentul Dezarmarii Sistemului.


Pentru Cea Mai Buna Configuratie De Sistem De Securitate�

Pentru Marca Si Tipul Dumneavoastra De Autoturism

Contactati Un Reprezentant Al Centrului De Alarme


VIPER VA OFERA GARANTIE PE VIATA

Garantie Pe Toata Perioada De Utilizare A Vehiculului Pe Care Au Instalat Sistemul.


Centrul De Alarme
Contact CentrulDeAlarme

VIPER DS4+


Senzori Suplimentari Alarma Auto


Dealer Autorizat VIPER
Alarme Viper Smart Start Iphone   Alarma Viper 7901-Responder HD     Alarma Viper 1002     Alarma Viper 5101     Alarma Viper 5701-Responder LE   Alarma Auto Maat 7500 TS   Alarma Viper 5701-Responder LE     Alarma Viper 350-Responder     Alarma Viper 350 Plus     Alarma Viper 5901-Responder LC3   Alarma Pornire Android Viper Smart Start
Alarma Auto Viper Smart - Porneste Masina Din Telefon

Programul Rabla Pentru Alarme Inchidere Centralizata Masini si Autoutilitare

Contact Centrul De Alarme.ro

Bucuresti, Sector 6, Drumul Sării Nr. 98

Telefon Fix: 0730.560.660

Telefon Mobil: 0730.560.460

E-mail: office@centruldealarme.ro

Termeni Utilizare Site - Politica GDPR

Centru De Alarme Autorizat R.A.R.

Instalarea Alarmelor Auto In Service-ul Autorizat De Catre Registru Auto Roman
Centru Alarme Autorziat R.A.R.
Va Asigura Un Montaj Profesional
Fara Afectarea Garantiei Masinii